That Tattooed Girl #1 (Nyt fotoprojekt)

På min nylige tur til København fotograferede jeg Sanne, som er en flot pige med masser af tatoveringer. Ikke blot de “sædvanlige” tatoveringer man ser overalt i bybilledet, men sådan lidt mere markant tatoveret, om man vil.

Da jeg tog de billeder af Sanne, besluttede jeg mig for at lave et nyt fotoprojekt – jeg vil fotografere piger som hende; piger med sådanne tatoveringer og med et udseende som man (eller jeg i det mindste) lægger mærke til.

Projektet har jeg døbt “That Tattooed Girl” og vil være uden tidsbegrænsning, dvs. så længe der er nogle jeg vil (og kan) fotografere, så længe fortsætter projektet. Jeg har allerede taget kontakt til nogle som har sagt ja til at blive fotograferet, derudover er der  nogle som selv har kontaktet mig.

Kender du en der kunne være interesseret, så skriv endelig til mig via kontaktinfo her på siden eller via min FACEBOOK.

Sanne er That Tattoed Girl #1 og billederne af hende kan ses HER!