// English below the pictures //

Et par nye bandbilleder jeg har lavet for HateSphere samt fire “fejlskud”  som blev fanget under fotograferingen.

For mig viser disse “bloopers” dét som jeg finder vigtigst på mine shoots: At der er en afslappet stemning og at man har det sjovt og hyggeligt. Det gælder både for dem foran kameraet og jeg selv. Alt imens man laver kvalitetsbilleder, naturligvis.

De officielle bandbilleder skal HateSphere bruger i deres PR materiale. Jeg er taknemmelig for at jeg fik muligheden for at lave dem og jeg håber ikke at det er sidste gang at jeg laver billeder med bandet.

Bandet varmer i øvrigt op for selveste Metallica, sidst i denne uge – jeg er så heldig at være til stede, så det glæder jeg mig selvsagt til. Har du for i øvrigt misset den “behind the scenes” billedserie, jeg lavede med HateSphere, da de spillede i Aalborg for nylig, så kan den ses HER!

Husk at følge med på min facebook (HER) og på Instagram (HER)!

 

 

BLOOPERS!       BLOOPERS!       BLOOPERS!       BLOOPERS!       BLOOPERS!       BLOOPERS!

// Here are two new band photos of the thrash metal band, HateSphere – and four bloopers!

The bloopers pretty much show what I like in my photoshoots: A relaxed atmosphere and fun times. Both for the people at front of the camera and for me. 

I am grateful that I got the opportunity to work with HateSphere and I hope to do it again some day.

In a couple of days, HateSphere is gonna support Metallica in Copenhagen – i am lucky to be there, so I´m looking forward to that. I know both band will kick ass.

BTW, if you missed my behind the scene footage when HateSphere played a show in Aalborg, a couple of weeks ago, you can see the pics HERE

AND: don´t forget to follow me on facebook and on Instagram //