// English below the picture //

Julen er lige rundt om hjørnet, og det samme gælder for 2017. Jeg vil hermed gerne ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Jeg vil også gerne sige TUSIND TAK til hver og en af jer, som følger mit fotografi og som hjælper mig med at sprede Lavarockphoto.dk til hele verden. Det betyder mere end jeg nogensinde kan give udtryk for.

En særlig stor high five til alle modeller, samarbejdspartnere, assistenter, følgere (for kommentarer, for at dele mine ting, for location-idéer, for udlån af ting osv.), kunder, bands, crew, spillesteder, kritikere, magasiner og alle andre jeg har arbejdet med.

Jeg er meget taknemmelig for at kunne gøre det jeg gør – med jeres støtte. Jeg vil nu holde jul – og så ses vi i det nye år!

Husk at følge med på min facebook (HER) og på Instagram (HER)!

– Lars / Lavarockphoto.dk

Joulupukki

// The christmas holidays are just around the corner and the same goes for 2017. I want to wish you all a merry christmas and a great new year. I will also like to salute every single one of you out there, who follows my photography and help me spreading the Lavarockphoto.dk-word around the world. It means more than I can ever express.

A big “thank you” to all models, collaborators, assistants, followers (for your comments, for sharing my stuff, for location ideas, for lending me probs etc), clients, bands, crew, venues, critics, magazines and everyone else I have worked with. I am very grateful of the opportunity to do what I do – with your support. I will now refuel my body and soul and then return after the holidays.

I can be followed on facebook and on Instagram.

Regards, Lars / Lavarockphoto.dk